Nášpříběh

Vždy, když jsem vedl team lidí, trval jsem na několika (podle mě) zásadních věcech. Empatie – nedílná součást každého člověka pracujícího s lidmi. Fair play – nemám rád intriky, faleš a vypočítavé jednání. Dobrosrdečnost – každý zákazník je důležitý a je jedno kolik utratí. Vyšší hodnoty – vždy jsem se snažil v lidech „probudit“ větší smysl proč dělat „tuhle“ práci. Jak napsal Robert Kiyosaki ve své knize „Chudý táta, bohatý táta“ – NEPRACUJTE PRO PENÍZE – pro někoho to může znít jako klišé, ale já takhle žil dávno před tím, než jsem knihu četl (nikdy ale nedočetl) proto víc než jen chápu smysl těchto tří slov.
signature
Michal Pagáč

Nášpříběh

Dovolte, abychom Vám představili naši restauraci. U nás věříme, že i restaurace může mít duši.

Duší restaurace jsou lidé, kteří se podílí na jejím fungování. Jsou to zaměstnanci, kteří dělají čest jejímu jménu a starají se o její hosty. Jsou to kolemjdoucí, kteří se stávají jejími zákazníky. Jsou to příběhy, které se zde odehrávají každý den a vytvářejí jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru – duši restaurace.

Náš koncept je proto založený nejen na kvalitních surovinách ale také na otevřeném lidském přístupu. Lidský faktor je totiž velmi důležitou ingrediencí každé restaurace. A právě na tento lidský faktor jsme se soustředili i při výběru našich dodavatelů – farmářů, kteří svou práci dělají srdcem, stejně jako my. Rádi Vám budeme u nás o jejich příbězích vypravovat, a nebo do nich můžete sami nahlédnout zde.

Název La Farma je úzce spjat s odkazem na farmáře, avšak propašovali jsme do názvu i cizojazyčný člen La, jelikož naše kuchyně není ortodoxně česká, ale na lístku se najdou i pokrmy z mezinárodní kuchyně. Pokud vynecháme cizojazyčný překlad, může znít La -hravě, lehce, uvolněně… a přesně taková La Farma je.

Přijďte se přesvědčit a staňte se součástí našeho příběhu.

Team La Farma

Rezervace telefonicky na čísle 725 466 555